Over mij

 

 

 

 

 

Mijn naam is Mariska Sneek en ik ben in 1980 geboren en opgegroeid in Alkmaar. Ik ben in 2012 naar Haarlem verhuisd waar ik samenwoon met mijn partner en dochter.

  

Opleiding:

Ik ben gestart met een opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Amsterdam en direct in de specialistische Kinder- en Jeugdpsychiatrie gaan werken. Vanuit mijn wens tot verdieping en ontwikkeling heb ik daarna de intensieve opleiding systeemtherapie bij het Lorentzhuis in Haarlem gedaan. En speciaal voor de partner relatietherapie ook gecertificeerd als emotionally focused therapy (EFT) therapeut. 

 

Werkervaring:

Sinds 2000 werk ik intensief samen met echtparen, ouders, gezinnen, kinderen en jongeren. Eerst als sociotherapeut (groepsleider) en ambulant behandelaar thuis, daarna als systeemtherapeut (relatie- en gezinstherapeut) bij een dagbehandeling en polikliniek.   

 

Wat leveren mijn opleidingen en werkervaringen op voor jullie? Maatwerk en een persoonlijke aanpak! Ik heb al deze jaren als geen ander geleerd en gemerkt dat het meest belangrijke in mijn werk een goede samenwerking is. Hiervoor is veiligheid en vertrouwen nodig om naast je eigen kracht ook je kwetsbaarheden te kunnen delen om de door jouw ervaren moeilijkheden/problemen aan te pakken. Mijn werkervaringen persoonlijke instelling hebben mij geleerd dat er meer dan voldoende wegen naar Rome leiden, waardoor we samen kunnen onderzoeken wat bij jou/jullie past. 

Maatwerk zorgt voor een frisse, actieve en alerte manier van samenwerken waarbij wij allebei/allemaal onze eigen taken en acties uit te voeren hebben die we samen gedurende het proces ook blijven evalueren. 

 


 

 

Nieuwe Gracht 37

2011 NC Haarlem 

T: 06-29 46 85 77

E: info@praktijkopregt.nl

 

Aangesloten bij: